Handelsbetingelser

1. Virksomhedsoplysninger
2. Bestilling og ordrebekræftelse
3. Priser og betaling
4. Levering og fragt
5. Retturret
6. Reklamation
7. Forbehold
8. Personoplysninger
9. Ophavsret
10. Oplysning om klagemuligheder

1. Virksomhedsoplysninger

Top Scooter Nordic (herefter TSN) ”www.tsnordic.dk” ejes og udbydes af:

Top Products A/S
CVR-nr. 27774938
Håndværkervej 25
4160 Herlufmagle

2. Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling hos TSN gennemføres ved at følge disse trin:

1. Find den eller de varer du ønsker at bestille
2. Indtast antal varer og tryk “Læg i kurv”
3. Tryk “Gå til kassen”
4. Indtast postnummer og vælg leveringsform
5. Indtast personoplysninger
4. Vælg betalingsform
5. Læs og godkend vore salgs- og leveringsbetingelser
6. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend bestillingen – betalingsside åbner.

TSN’s kunder har mulighed for at bestille følgende forespørgsler på www.tsnordic.dk.

  • Bliv kontaktet omkring hvilken type scooter der passer bedst til dit behov
  • Bestilling af fremvisning og prøvetur

Ved bestilling af en af de nævnte forespørgsler hos TSN, vil TSN typisk videresende kunden til nærmeste TSN forhandler dvs. at kundens bestilling af en forespørgsel indebærer, at der ikke indgås en aftale mellem TSN og kunden. Kundens bestilling af en forespørgsel udgør alene en forespørgsel og ikke et bindende tilbud – hverken fra TSN eller fra den valgte TSN forhandlers side.

Såfremt kundens bestilling af en forespørgsel efterfølgende medfører, at kunden indgår en aftale om køb med den pågældende TSN forhandler, består der udelukkende et aftaleforhold mellem TSN forhandleren og kunden, ligesom TSN forhandleren selv fastsætter sin pris for den solgte vare og/eller ydelse.

Kunden har på ethvert tidspunkt indtil bestillingen er godkendt, mulighed for at vende tilbage og rette ordren. Når kunden har godkendt bestillingen, modtager kunden umiddelbart efter en kvittering for bestillingen, som sendes til den af kunden oplyste e-mailadresse. Denne kvittering er autogeneret og udgør ikke en bindende ordrebekræftelse fra TSN.

Præsentation af varer og priser på www.tsnordic.dk er ikke at betragte som bindende tilbud fra TSN. Der er derfor ikke indgået en bindende aftale med TSN, før kunden har modtaget en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes særskilt til den e-mailadresse som kunden har oplyst i forbindelse med den gennemførte bestilling.

TSN tager forbehold for udsolgte varer, mellemsalg, tekniske fejl, pris – og korrekturfejl, typografiske fejl, eventuelle afgiftsændringer, manglende leverancer fra leverandører og andre forhold, som måtte forhindre opfyldelsen af en ordre.

TSN opbevarer ordrebekræftelsen. Ønsker kunden at modtage en kopi af sin ordrebekræftelse, skal kunden sende en e-mail til info@tsnordic.dk eller kontakte TSN på tlf. nr. 3134 9800.

Alle aftaler indgås på dansk.

3. Priser og betaling

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusive moms og andre afgifter.

TSN tager forbehold for udsolgte varer, mellemsalg, tekniske fejl, pris – og korrekturfejl, typografiske fejl, eventuelle afgiftsændringer.

TSN forbeholder sig ret til at ændre priserne uden forudgående varsel.

På www.tsnordic.dk kan der betales med gængse betalingskort  og mobilepay. Der tages ikke gebyr i forbindelse med betalingen. Betalingen trækkes tidligst på det tidspunkt, hvor varen/varerne afsendes til kunden. Den samlede fragtpris oplyses forud for godkendelsen af det samlede køb.

4. Levering og fragt

Ved køb online
Varen sendes til den af kunden oplyste leveringsadresse. Fragtpriser på pakker der leveres med Postdanmark eller GLS gælder hele Danmark. Som standard leveres vores varer med omdeling

  • Post Nord med omdeling fra kr. 49
  • GLS med omdeling fra kr. 49

Levering af scootere aftales med kunden. Leveringsmetoden varierer grundet størrelsen og vægten på de forskellige modeller af scootere.

Leveringstiden regnes fra kunden har modtaget ordrebekræftelsen, medmindre andet er angivet. Hvis kunden bestiller varer som midlertidigt er udsolgt eller ikke kan leveres inden for 7 hverdage, vil kunden blive informeret via e-mail med oplysning om forventet leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke leveret på grund af forlænget leveringstid/restordre, har kunden naturligvis mulighed for at afbestille varen.

5. Returret
På varer købt på www.tsnordic.dk har kunden altid 14 dages returret, fra kunden har modtaget varen.

Hvis en vare ønskes returneret, skal kunden give os skriftlig besked herom inden for de 14 dages returret. Varen skal returneres til vores adresse umiddelbart efter kunden har givet meddelelse om fortrydelsen og senest 7 dage efter. Kunden afholder udgifter i forbindelse med returnering af vare. Returskema kan fås ved at kontakte TSN telefonisk. Returskema udfyldes af kunden og vedlægges returpakken.

Når vi har modtaget varen retur i original emballage og ubrugt, returneres betalingen til det betalingskort kunden har anvendt i forbindelse med købet.

Returskema se punkt 10.

6. Reklamation
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for materiale og/eller fabrikationsfejl. Reklamationsretten gælder ikke for fejl, slidtage eller skader begået ved forkert betjening eller brug af køretøjet. Sliddele som bremser, dæk, bagtøj, viskere, pærer, LED pærer/lamper, lejer og lignende er ikke omfattet af denne garanti, disse komponenter betragtes som sliddele. Der gives 1 års reklamationsret på kabinescooterens batteripakke forudsat at alle forskrifter er overholdt. Scooterens batteripakke betragtes som en sliddel.

Henvendelse omkring reklamation vedrørende køb af scooter købt hos en TSN forhandler skal ske til den pågældende forhandler, hvor scooteren er købt og udleveret.

Købelovens frister for reklamationer er gældende – hvis kunden reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamation altid være rettidig.

7. Forbehold
Informationer på tsnordic.dk kan ændres uden varsel. Bemærk at produktbilleder/miljøbilleder på tsnordic.dk, kan være vist med tilbehørsprodukter, ekstraudstyr eller andre varer, der ikke er inkluderet i prisen.

tsnordic.dk forpligter sig ikke til at imødekomme krav/ønsker angivet anført i “Evt. besked”-feltet om fx. levering på bestemte tidspunkter. tsnordic.dk forbeholder sig retten til, at afvise ethvert krav i den forbindelse.

8. Personoplysninger (persondata) og cookies

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores til enhver tid gældende persondatapolitik, som du kan læse her.

9. Ophavsret
Indholdet på tsnordic.dk er ophavsretsligt beskyttet og tilhører Top Products A/S. Artikler, billeder, tekst, illustrationer, lyd, videoklip stilles til rådighed for læsning/visning og må ikke reproduceres, ændres eller kopieres. Kunden må dog gerne printe enkelte kopier eller tage en kopi i digital form til privat brug.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

10. Oplysning om klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@tsnordic.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr